Το σαμπουάν No yellow!!! Ότι και να πω θα είναι λίγο για αυτό το προϊόν. Δεν είναι τυχαία το νούμερο ένα σαμπουάν κατά του κίτρινου ξανθού και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από χιλιάδες θαυμαστές που δεν το αλλάζουν με κανένα άλλο.

Τι όμως κάνει το σαμπουάν No yellow τόσο μοναδικό σε σχέση με άλλα παρόμοια σαμπουάν του επαγγελματικού εμπορίου? Μα φυσικά  το τόσο έντονο σκούρο μωβ χρώμα του, το οποίο οφείλεται στα έξτρα βιολέ πιγκμέντα  που περιέχει και τα οποία εξουδετερώνουν σε χρόνο μηδέν όλα τα κίτρινα σημεία αφήνοντας πίσω ένα σούπερ πλατινέ υπέροχο χρώμα καθώς και πιο γκρι αποχρώσεις σε κάποιες άλλες περιπτώσεις μαλλιών.

Αμέσως μετά από αυτό το μαγικό και λατρεμένο μπουκάλι στην ίδια  σειρά ‘’no’’ήρθε να προστεθεί και ακόμη ένα προϊόν, το No orange σαμπουάν το οποίο μπέρδεψε κάποιους καταναλωτές σε ότι αφορά την χρήση του και φυσικά τέθηκε το ερώτημα “Γιατί να πάρω αυτό και όχι το no yellow σαμπουάν? Ποια είναι η διαφορά τους?”

Έρχομαι λοιπόν αμέσως να σας λύσω αυτήν την καθημερινή απορία σας.

Το σαμπουάν No orange όπως λέει και το όνομά του δρα κατά των πορτοκαλί σημείων στα μαλλιά. Έχει μπλε απόχρωση και όχι μώβ όπως το no yellow και είναι ιδανικό για όλους εκείνους τους πελάτες που υποφέρουν από πορτοκαλί ανεπιθύμητα σημεία. Επίσης το no orange σαμπουάν είναι κατάλληλο πέρα από την χρήση σε ξανθά μαλλιά και σε πιο σκούρα μαλλιά σε τόνους του 6- 7-8-9 όπου έχουν πολύ πιο έντονο το πορτοκαλί χρυσό στοιχείο. Τα μπλε έξτρα πιγκμέντα του εξουδετερώνουν τέλεια αφήνοντας πίσω ένα καθαρό ψυχρό χρώμα.

Και εάν έχω και κίτρινα άλλα και πορτοκαλί σημεία? Έρχεσαι να ρωτήσεις….Τι κάνω?

Ανακάτεψε τα είναι η απάντηση!!!! η χρησιμοποίησε μια φορά το ένα και μετά το άλλο ώστε να εξαλείψεις όλους τους ανεπιθύμητους τόνους …

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λατρέψεις την κάθε χρήση τους καθώς θα απολαμβάνεις το υπέροχο αποτέλεσμα στα μαλλιά σου. Πιο πλατινέ από όσο έχεις ονειρευτεί.

….Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις την αντίστοιχη μάσκα της κάθε σειράς γιατί πέρα από κάθε χρώμα προτεραιότητα έχει η σωστή ενυδάτωση των μαλλιών μας. Τα toning σαμπουάν είναι σκληρά και αφυδατώνουν την τρίχα, οπότε η χρήση της μάσκας τους είναι απαραίτητη.

Stay tuned για ακόμη ένα μαγικό σαμπουάν που θα προστεθεί στην λίστα των αγαπημένων σας….toning shampoo