Δημιουργικότητα, χρώμα και να μοιράζομαι!

Αυτές είναι οι βασικές αρχές της εταιρίας μας και με αυτά βαδίζουμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Αυτά μας εμπνέουν  στην δημιουργία νέων τεχνικών, δοκιμών και της επιθυμίας μας στην ώθηση του κόσμου της ομορφιάς κάθε μέρα και περισσότερο. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκφράσουμε αυτές τις αξίες από το να μοιραζόμαστε μαζί σας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων για την ανάπτυξη και την δραστηριότητα και της δική σας δημιουργικότητας. Ξεκινώντας από την παρουσίαση των προϊόντων μας καθώς και τους σωστούς τρόπους χρήσης.  Συνεχίζοντας με τις τάσεις και τα Fashion Trends της εποχής στις τεχνικές καθώς, tips και μυστικά τα οποία θα σας γεμίσουν ακόμη περισσότερο γνώσεις.

Πάθοςπροσδιορισμός και ερεύνα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας. Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε στα σεμινάρια μας και να μοιραστούμε τον δικό μας κόσμο ομορφιάς και δημιουργίας μαζί σας.

Fanola Training  Group 

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των webinars πατώντας την παρακάτω εικόνα

Για την έγκυρη συμμετοχή σας στα σεμινάρια παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Για να επιλέξετε πάνω από 1 σεμινάριο κρατήστε το Ctrl πατημένο και επιλέξτε τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, οι αιτήσεις των σεμιναρίων που αφορούν την τρέχουσα Δευτέρα θα πρέπει να πραγματοποιούνται το αργότερο μέχρι την τελευταία Παρασκευή πριν την έναρξη του σεμιναρίου στις 14:00

Μετά την εγγραφή σας στην φόρμα ενδιαφέροντος τα στοιχεία σας επεξεργαστούν και θα ενημερωθείτε μέσω του email που έχετε δηλώσει με ένα link συμμετοχής το οποίο θα σας οδηγεί στο εκάστοτε σεμινάριο. Παρακαλώ να βλέπετε και τα ανεπιθύμητα emails σας για να μην χάσετε την συμμετοχή σας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Όλα τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στην Ιταλική και Αγγλική γλώσσα (με μεταφραστή) και είναι απαραίτητη η χρήση υπολογιστή.